Garanti og forsikring

Garanti.

20 års produktgaranti

 

 

 

20 års garanti

Vi kan tilbyde en 20 års produkt garanti på alle SBS tagpap produkter, det sikrer vores kunder et sundt fundament at bygge på.

Din Garanti.

Sådan er du sikret som kunde

 

 

 

Håndværkergaranti

Skulle der opstå fejl og mangler ved udførelsen af arbejde for dig som privatperson, er du sikret for op til kr.150.000,- incl moms. Selvom det samlede arbejde, du får udført, koster mere, er du stadig dækket for det arbejde, der involverer fejl og mangler, op til kr. 150.000,- incl moms

Forsikring.

Vi er forsikret gennem IF erhverv

 

 

Regler for udførelse af varmt arbejde

  • Tagpaparbejde er varmt arbejde og skal udføres i henhold til Brandteknisk Vejledning
  • Tagdækkerne skal have gennemgået et brandsikringskursus i henhold til Btv 10.

Entreprenøren er ved renovering og reparationsarbejder typisk medforsikret på bygherres brandforsikring og det er vigtigt at forsikringsselskabet bekræfter dette i tvivltilfælde inden byggestart. I større byggesager tegnes typisk en all-risk forsikring af bygherre.

 

 

 

TOR.

Vi er medlem af Tagpapbranchens oplysningsråd -TOR

 

 

Tagpap-Branchens oplysningsråd

TOR har til formål at udbrede kendskabet til den rette anvendelse og opbygning af tagkonstruktioner, hvortil der anvendes tagpap, membranbaner eller folier.

TOR har endvidere til formål at værne om og udbygge branchens omdømme gennem saglig oplysning om miljømæssige og forbrugermæssige forhold med relation til branchen.

Dette opnås ved løbende at udgive TOR-anvisninger og TOR-vejledninger, som tilsendes direkte gennem TOR’s abonnementsordning.