Referencer

Jeg er tilfreds med det udførte arbejde. Vi har fået et flot tag på vores sommerhus. Hvad prisen angår havde vi ikke andre tilbud at sammenligne, men vi føler at prisen er ok.

Bjarne,

Hovedstadens Tagdækning var hurtige til at kontakte mig, så på taget og kom med et kvalificeret tilbud! Der var hurtig respons og de er yderst troværdige... Super flot arbejde der er blevet udført! Jeg vil helt klart give dem min bedste anbefaling.

Merethe - Herlufmagle,

Alt var helt i orden og lavet efter aftalte plan. God kontakt med håndværker.

Henrik - København,

Under forløbet - som var hurtigt og effektivt vil jeg fremhæve den gode kontakt ift. aftaler og overholdelse af disse - som indimellem måtte justeres pga mine arbejdstider ift. første besigtigelse. Håndværkeren kom, da aftalen var på plads - og til tiden! Håndværkeren var imødekommende og udviste stor faglig kompetence - vidste hvad han havde med at gøre! Da jeg spurgte om andre håndværksmæssige problemer - tog han sig tid til at forholde sig og give råd og vejledning - dejligt!.Og sidst- men ikke mindst- så blev der ryddet op efter udført arbejde. Jeg vil uden tvivl bruge Hovedstadens Tagdækning igen.

Lotte - Hårlev,

Facebook
Kan vi hjælpe ?
Kan vi hjælpe ?
Hvad kan vi hjælpe dig med?
Tilslutter...
Vi er pt. offline send os gerne en besked, og vi vil besvare dig hurtigst muligt.
Vi er optaget, prøv venligst igen, eller send os en besked.
:
:
:
Hejsa, har du nogen spørgsmål?
:
:
Chatten er nu slut.
Var denne chat brugbar? Vis os hvad du synes.
God Dårlig